Deportes e FitnessAtletismo

Maria Paseka: Biografía ginástica artística

Maria Paseka - unha das ximnastas rusas máis títulos. É un campión do mundo (2015) e catro veces medalla olímpica.

Inicio da carreira Deportes

Maria Paseka, biografía é presentada neste artigo, naceu en 1995 en Moscova. Ela sempre ten unha personalidade forte e determinación. En seis anos, a nena expresou o desexo de participar de ximnasia artística e comezou a súa carreira con SDUSHOR MGFSO "Dynamo", baixo a dirección de adestradores ilustres Galtsova N. e S. Silifanova. Máis tarde, eles foron substituídos J. Kamalov na SC "Olympic", e en 2009 a ginasta caeu nas mans de adestradores famosos do deporte - VN Ulyankina, M. G. Ulyankinoy e I. A. Savosin.

A primeira competición seria e un certo espírito de competición Maria Paseka, fotos que se pode ver no artigo, con experiencia en 2008, cando cheguei a Abertas Ximnasia Campionato Británico, realizada en Hampshire. Foi alí que o mozo atleta gañou a súa primeira medalla de clase internacional - un bronce na bóveda e ouro no equipo. Logo, por razóns familiares ginasta tivo que deixar o deporte, como entón parecía unha vida.

Divagar un pouco, foi envolto acrobacias, pero moi rapidamente entender - hai só un deporte, que se pode glorificado Maria Paseka - ximnasia. Tras unha pausa de dous meses, ela decide volver a adestrar. Comezou a traballar con Olga Sikorro, pero, a continuación, moi rapidamente quedou baixo a tutela Mariny Ulyankinoy. O técnico non ten medo da proba, pero, pola contra, viu o potencial da nova cara.

Empezou unha serie de actividades físicas e adestramento serio, como un resultado do cal o público houbo unha nova María Paseka - ginasta de clase mundial.

primeira vitoria

2009 a Mary tornouse moi importante e difícil, porque é grazas ao traballo activo e deportista adestramento constante en 2010 gañou unha medalla de ouro no Campionato Europeo na competición por equipos e prata na caixa forte. Ademais, este ano o ruso Campionato Paseka conquistou a medalla de ouro no All-Around para o cofre e bares, mostrando así que podemos depositar as nosas esperanzas nel.

Pechar Mary cre que a clave para as súas realizacións e un persistente e enerxético na natureza - nos 14 anos comezou a dirixir unha scooter e gozar persegui-lo nas rúas locais. É o amor de velocidade axuda a ela para non sucumbir ás flutuacións nerviosos, e reúnense no momento máis crucial.

Problemas de saúde

Despois de tal atleta comezando exitosa á espera da súa vez de problemas graves de saúde. A principios de 2011, ela se someteu a unha operación complicada nos seus talóns, que foi realizada pola MD Balberkin Aleksandr Viktorovich. De feito, é por esta razón que Mary non actúa na trabe. Neste tipo de competición toda a énfase nos extremos das toras - e esa dor insoportable para toe feridos.

Ademais de todo, a participación na Copa do Mundo en Tokio (2011) cancelada debido a unha lesión na coxa recibida durante a preparación para unha competición na base de adestramento. O peor de todo foi que María Paseka demostrou perfectamente-se na Copa de Rusia en 2011 - gañou unha medalla de bronce para o cofre e finxiu entrar no equipo nacional para a competición no Xapón.

Este ano, a ginasta completou participación en competicións en Bélxica en Ghent, mostrando o quinto resultado no exercicio de chan e sexto na caixa forte.

2012 inicio apiário para participar no Campionato en Moscova, onde gañou a primeira medalla de ouro neste ano para o cofre. Atleta loitou en tres categorías - bares, exercicios chan e Vault. As súas realizacións, ela comentou que quere o máximo posible para dar todo e axusta aínda máis competicións emocionalmente de nivel internacional.

O mesmo ano, María Paseka levou a medalla de prata na competición internacional na ximnasia Koshel Antonina. Cando preguntou sobre o resultado, dixo, que non hai ups e ela aínda ten algo por que loitar sen derrota.

Glory proba

Un paso importante na Mary carreira de atleta e Xogos Olímpicos de verán de 2012 en Londres. Aquí Paseka gañou a prata en performances do equipo e unha medalla de bronce para a súa bóveda corporativa. Familiares e amigos co equipo, aínda conta como ginasta pouco ollou para todos, e sentiu que obriga todos. A propia Mary recoñece este feito e grazas a súa nai, que na época atopou as palabras necesarias e filla levou a sentimentos.

2013 foi marcado na carreira da nena que quedou en terceiro lugar no Campionato Europeo nas barras asimétricas. Tamén no mesmo ano realizouse Universiade en Kazan e hai unha colección de vitorias persoais xuntou bronce para cofre e ouro na competición por equipos.

plans de caer

E unha vez máis chegou raia ginasta deporte - ela recibiu feridas graves. En 2013, o seu plan era participar na Copa do Mundo, pero por mor de machucados competicións costas foron detidos sen apiários. María dixo que era un período moi difícil na súa vida - a rehabilitación de longo e tensión nerviosa. Por mor do peso extra e condicionamentos físico enfraquecido cada sesión de adestramento foi dado moi difícil, pero a ginasta non parou e seguiu adiante. Logo foi un marco para a Copa do Mundo de 2014, pero o atleta torceu a perna e non foi capaz de loitar por unha medalla.

Con todo, María Paseka ten un carácter moi forte e temperamento teimoso. Despois de recoller toda a vontade, é constantemente adestrada e está preparado para gañar. Non houbo conversa sobre participación en concerto - ela sabía que podía!

A vitoria tan esperada

Grazas a esta actitude e apoio de adestradores, María Paseka en 2015 no Campionato Mundial en Glasgow gañou a medalla de ouro para o cofre. El recorda dese momento todos os fans do deporte. Ao final, a diferenza entre o primeiro eo segundo posto foi mínima, pero os xuíces deron a vitoria non é o deportista de China Hon Un Jong e Marie rossiyanke apiário. As bágoas escorriam dos ollos de María durante a premios, porque para ela era un día moi esperado. En todas as entrevistas, ela agradeceu calor os seus adestradores polo seu apoio eo seu traballo. Tamén recordou a súa nai tremor, que, cando neno estaba loitando coa desgana da súa filla para ir adestramento e facer. Só o atleta podio entendeu e aceptou con gratitude a actitude rigorosa da nai.

O seguinte evento importante na vida deportiva desta muller forte foi a participación nos Xogos Olímpicos de 2016, en Río de Janeiro. Para Mary era unha difícil loita, en gran parte debido ao feito de que todo é moito máis esixente para que foron creadas e prendeu esperanza prometedor. Este feito moitos enervou un atleta e non permitiu a vir. Pero ela lidou con o estrés e actuou profesionalmente, gañando dúas medallas de prata - na caixa forte e na competición por equipos.

Plans para o futuro

A pesar de toda a regalia dunha moza neno, ela era unha persoa común que gusta de pasar tempo con comodidade na casa abrazando un Timothy diversión favorita do gato ou dar un paseo coas amigas. Ademais, María Paseka seriamente interesado en fotografía e gusta de dirixir un coche.

No futuro, o atleta pretende seguir participando en competicións, e cando eu sinto que mesmo a saúde non permite, quere facer a formación e educación dos fillos dos novos campións.