Deportes e FitnessArtes marciais

Nikita Ivanov - boxeador ruso, campión europeo en 2013 na categoría ata 81 kg

Nikita Ivanov - un boxeador profesional de Rusia, actuando á luz da categoría peso pesado. Membro do equipo de boxeo ruso, ouro e medalla de prata no Campionato Europeo (2011, Ankara, peso -. 81 kg (prata) Minsk, de 2013, ata 81 kg - ouro). En 2011, tras un discurso no Campionato Europeo en Ankara, recibiu o título de mestre de deportes de Rusia da clase internacional. Membro de deportes e deportes asociación "Dinamo".

Ivanov Nikita Yurevich: Biografía do boxeador

Nacido o 18 de abril de 1986 na cidade de Michurinsk (rexión de Tambov, Rusia). I creceu nunha familia común - o seu pai traballou toda a súa vida como un condutor de taxi, ea súa nai era un veterinario. Desde tenra idade, Nikita adoraba asistir boxeo na televisión e soñaba con ser un boxeador profesional. Seus ídolos eran Mayk Tayson, Lennox Lewis e Roy Dzhons Jnr. Cando Nikita 10 anos de idade, os seus pais levárono no cadro, de xeito que o neno estaba moi feliz. O primeiro adestrador foi Edward Ivanko (no pasado tres veces gañador do campionato da rexión de Tambov no boxeo). Segundo o neno quedou inmediatamente claro que vai conseguir moito éxito no deporte no futuro. Nikita tiña algún agasallo boxeo - non saber calquera técnica ou rack, menos mal embalado e mantivo respirando. Todos os ingredientes para clases de boxeo, deu a entender claramente que a necesidade de comezar a adestrar en serio.

tempo de boxeo profesional e exercicios pesados

O vello de 12 anos mudouse para Odintsovo, a fin de continuar a adestrar, pero con artistas máis establecidos. Aquí ven para o Sporting comunidade "Dinamo" ea formación destes profesionais como Ashot Ivanovich Garakyan (Honrado adestrador de Rusia), Zufer Mustafovich Husyaynov (autor do libro "KO golpe Tecnoloxía") e Sergey Yurevich Smirnov (boxeador profesional).

intensidade de adestramento cambiou inmediatamente. Agora Nikita viviu segundo un réxime estricto - levantarse ás seis da mañá, foi 10 kilommetrovy cruz, a continuación, procedeuse o adestramento principal. Despois de recibir unha dieta equilibrada e descanso, Nikita foi á formación noite, dedicado exclusivamente á arte de combate.

Nikita Ivanov, boxeo, estatísticas e realizacións

O primeiro gran éxito foi creado en 2006, cando Nikita gañou o Campionato de Xuventude do Distrito Federal Central de Rusia. Exactamente un ano despois, conseguiu gañar o campionato do Distrito Federal Central, e inmediatamente comezou a prepararse para a súa estrea entrar no campionato nacional adulto. Nikita Ivanov finalizou noveno, perdendo Egor Mehontsevu, pero aínda ese resultado foi positivo para un novato.

En 2008 foi de novo para o Campionato Distrito Federal Central (campionato do Distrito Federal Central no boxeo) no medio-pesado e gañou unha medalla de ouro. O mesmo ano, el se tornou o campión do All-Russian competición "Olympic Hopes" e só pode chegar a partida de cuartos na Liga de Rusia, que foi un fiasco. En 2009, Nikita Ivanov foi o gañador do campionato de Rusia no boxeo no medio-pesados. A este respecto, estamos considerando a súa candidatura para o Campionato Mundial, realizado en Milán. Pero, para un gran pesar Ivanov non puido pasar da fase preliminar, foi derrotado polo seu compatriota Arthur Beterbiyev.

performances do pugilista sobre a escena internacional eo ouro tan esperada

Os próximos dous anos Nikita Ivanov chegou á final do campionato ruso á luz campión mundial de boxeo, pero perdeu Yegor Mehontsevu. A pesar deste ben Ivanov se manifesta en varios torneos de importancia internacional. En 2011, o boxeador ruso Nikita Ivanov xa representou o seu país no Campionato Europeo, realizado en Ankara (Turquía). Aquí, conseguiu chegar a batalla final, onde esperaba o irlandés Dzho Uord. A loita resultou ser moi difícil para ambos deportistas, con todo, o boxeador ruso perdeu cun resultado de 12-20. Gañou unha medalla de prata no Campionato Europeo, Nikita Ivanov recibiu o título de Mestre Internacional de Deportes de Rusia.

En 2012, Ivanov, unha vez participou do campionato de Rusia no boxeo e quedou en segundo lugar, perdendo na final do novo e prometedor loitador Dmitry Bivol. Entón el comezou a prepararse para a selección para o Campionato Europeo, que se realizou en Minsk en 2013. Unha vez que o torneo Nikita confianza e rapidamente chegou á fase final, onde a subclase do seu rival e gañou a medalla de ouro. Esta conquista foi a máis importante da súa carreira.